Το τμήμα
Διοίκηση του Τμήματος
Στρατηγική Τμήματος
Ανθρώπινο Δυναμικό
Προπτυχιακές Σπουδές
 • Κατατακτήριες Εξετάσεις
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές
  Έρευνα
  Διεθνείς Συνεργασίες
  Διασφάλιση Ποιότητας
  Φοιτητικά θέματα
 • Erasmus
 • Ανακοινώσεις
 • Web mail για φοιτητές

  Το ΤΕΙ Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Google προσφέρει πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα πακέτο υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για την ακαδημαϊκή κοινότητα. Οι υπηρεσίες αυτές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν email (με quota 30GB), αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive κλπ.

   

  Η είσοδος στις πιο πάνω υπηρεσίες γίνεται μέσω του URL mail.teipel.gr

   

  Το login name είναι το ίδιο με αυτό του πληροφοριακού συστήματος της Ηλεκτρονικής Γραμματείας και password είναι το login name μαζί με το password για την Ηλεκτρονική Γραμματεία. Π.χ. φοιτητής με τα ακόλουθα στοιχεία στην Ηλεκτρονική  Γραμματεία login name: testtest και password 123456, θα έχει πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες με τα εξής:

  Login name: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και password: testtest123456

   

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την πρώτη είσοδο στο σύστημα θα σας ζητηθεί να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης (password).

   

  Σε περίπτωση που τα στοιχεία αυτά δε λειτουργούν να αποστέλλετε λεπτομερές email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας (Τμήμα, Ονοματεπώνυμο, login name της Ηλεκτρονικής Γραμματείας)