Το τμήμα
Διοίκηση του Τμήματος
Στρατηγική Τμήματος
Ανθρώπινο Δυναμικό
Προπτυχιακές Σπουδές
 • Κατατακτήριες Εξετάσεις
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές
  Έρευνα
  Διεθνείς Συνεργασίες
  Διασφάλιση Ποιότητας
  Φοιτητικά θέματα
 • Erasmus
 • Ανακοινώσεις
 • ΠΜΣ Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας

   

  ΑΦΙΣΑ ΤΕΙ ΜΑΣΤΕΡ17 small

  ΠΜΣ Επιχειρηματικότητα & Διακυβέρνηση

    

  Metaptyxiako afissa std

   

   

  Ιστολόγιο

  Το ιστολογιο http://teikaldmip.wordpress.com ειναι ενα εργαλείο που παρεχεται για την επικοινωνία ανάμεσα στα μελη της κοινοτητας του Τμηματος Διοίκησης Μοναδων Υγειας και Προνοιας του ΑΤΕΙ Καλαματας.

  Δεν αντικαθιστα τα υπαρχοντα και τυπικα μεσα επικοινωνίας, δεν παρέχει πληροφορίες για μαθήματα ή εξετασεις και δεν παρατίθεται εδώ το επισημο εκπαιδευτικο υλικο των μαθημάτων.

  Ειναι η ψηφιακή εφημερίδα του Τμηματός μας και αρθρογραφεί το εκπαιδευτικό προσωπικό που ανήκει στο Τμήμα. Η εφημερίδα αυτή εστιάζεται κυρίως σε επιστημονικά και κοινωνικα ζητήματα. Ασχολειται επίσης με θεματα της επικαιρότητας και καθημερινότητας καθώς και με σχολιασμούς και εκθεση γεγονότων (ημερίδες, συνέδρια, εορτασμούς, εκδηλωσεις κλπ) που σχετίζονται με το ΤΕΙ Καλαματας και την πόλη μας γενικότερα.

  Εκτός των μελών του Τμήματος πρόσθετα μπορούν να αποστέλουν προς δημοσίευση και να αρθρογραφούν οι σπουδαστές του τμήματος αλλα και άλλα πρόσωπα (ενυπόγραφα) που εκτιμούν οτι το αρθρο τους αφορά την κοινότητα του Τμηματος.

  Τα αρθρα θα εκτιμώνται από την επιτροπή του ιστολόγιου προκειμένου να δημοσιευθούν.

  Αιτήματα χρηστών προκειμένου να γίνουν μέλη του ιστολόγιου και να αποκτήσουν το δικαίωμα πρόσβασης στο ιστολόγιο και να αρθρογραφούν θα εξετάζονται κατόπιν εγγραφης και ενυπόγραφης αίτησής τους στη Γραμματεία του Τμηματος.

  Την ευθύνη του περιεχομενου των άρθρων και σχολίων (πχ πλαγιαρισμοί, λάθη, παραλήψεις, ψεύδη κλπ) φέρουν ακέραιη οι υπογράφοντες τα άρθρα.

  Οποιοδήποτε αρθρο ή σχόλιο ειναι στη διακριτική ευχέρεια του administrator και της επιτροπής διαχείρισης του ιστολόγιου του Τμηματος (σε συνεργασία με τη διοίκηση του Τμηματος) να το αφαιρεσει χωρίς να υποκειται σε περιορισμό ή νομική ευθύνη.’Αρθρα που θίγουν άτομα ή είναι καταγγελτικά δεν αφορούν το θεματικό περιεχόμενο αυτού του ιστολόγιου.

  Για σχόλια και παρατηρήσεις μπορείτε να επευθύνεστε στο e_mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Το παραπανω κειμενο θα τεθεί προς ψηφοφορία στην επόμενη Γενική Συνέλευση του Τμήματος.

  Η ομαδα διαχειρισης ιστολογιου

  (Σ. Χριστοπούλου – Γ.Μαυριδόγλου – Δ.Μποσίνης)

  Τελευταία νέα

   

  Logo ERME8EDIPOL Relenge 8