Αντικάλαμος,
τ.κ. 241 50

+30-27210-45123
boa-secr@uop.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

2 η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Α Π Ο Τ Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α

Ανακοινώνεται ότι επειδή στις 22 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές, η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματός μας μετατίθεται στις 24 Μαΐου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο κεντρικό Αμφιθέατρο του νέου κτιρίου, στον Αντικάλαμο Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση στην ορκωμοσία θα συμμετάσχουν οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις προϋποθέσεις για την λήψη πτυχίου και έχουν καταθέσει αίτηση ορκωμοσίας μέχρι την 28/3/2024.
Για την αποφοίτηση, πρέπει να προσκομίσετε στη Γραμματεία (αυτοπροσώπως ή να στείλετε ταχυδρομικά (courier), την Ακαδημαϊκή Ταυτότητα μέχρι την 2 η Μαΐου 2024 στην παρακάτω Διεύθυνση :

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών
(Παλαιό κτίριο 2 ος όροφος, Γραφείο αριθμ.141)

Αντικάλαμος Μεσσηνίας
Τ.Κ. 24150 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σε περίπτωση που έχει κλαπεί/χαθεί πρέπει να καταθέσετε τη δήλωση απώλειας με υπεύθυνη δήλωση μέσω του
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses , μέχρι την 2 η Μαΐου 2024, στο e-mail της Γραμματείας του τμήματος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Οι φοιτητές/τριες που πρόκειται να ορκισθούν θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του πανεπιστημίου μία (1) ώρα νωρίτερα της ορκωμοσίας, δηλαδή στις 10:00
Επίσης οι φοιτητές/τριες που πρόκειται να ορκισθούν θα πρέπει να παρακολουθούν στην ιστοσελίδα του τμήματος https://boa.uop.gr/index.php/el/ στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- ΤΜΗΜΑΤΟΣ για τυχόν νέες ανακοινώσεις που αφορούν την ορκωμοσία της 24 ης Μαΐου 2024.

Καλαμάτα, 11/4/2024
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ