Το τμήμα
Διοίκηση του Τμήματος
Στρατηγική Τμήματος
Ανθρώπινο Δυναμικό
Προπτυχιακές Σπουδές
 • Κατατακτήριες Εξετάσεις
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές
  Έρευνα
  Διεθνείς Συνεργασίες
  Διασφάλιση Ποιότητας
  Φοιτητικά θέματα
 • Erasmus
 • Ανακοινώσεις
 • ΠΜΣ Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας

   

  ΑΦΙΣΑ ΤΕΙ ΜΑΣΤΕΡ17 small

  ΠΜΣ Επιχειρηματικότητα & Διακυβέρνηση

    

  Metaptyxiako afissa std

   

   

  Δηλώσεις μαθημάτων για τους επί πτυχίω φοιτητές

  Ανακοίνωση για τη δυνατότητα εξέτασης όλων των μαθημάτων για τους επί πτυχίω φοιτητές(Δ.Ε.Ο) Γνωστοποιείται στους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ(ΔΜΥΠ & ΤΑ) , ότι δίνεται η δυνατότητα εξέτασης όλων των μαθημάτων(Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΙ) κατά το Εαρινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

  Η σχετική εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί για το διάστημα από 18/05/2020 έως 27/05/2020 και οι φοιτητές θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση για όλα τα μαθήματα (χειμερινού και εαρινού εξαμήνου) και αφού φοιτούν τουλάχιστον στο 9ο εξάμηνο. Κατά το παραπάνω διάστημα και μέσω της ηλεκτρονικής Γραμματείας, οι φοιτητές οφείλουν να δηλώσουν τα μαθήματα που επιθυμούν για να λάβουν μέρος στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου (Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020).

  Προσοχή!

  1. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δήλωση οποιουδήποτε μαθήματος είναι να έχει δηλωθεί έστω μία(1) φορά στο παρελθόν.

  2. Οι φοιτητές που φοιτούν σε εξάμηνο μικρότερο του 9ου δεν πρέπει να εισάγονται στην εφαρμογή για την ηλεκτρονική δήλωση γιατί δεν τους αφήνει το σύστημα να δηλώσουν μαθήματα και αντί αυτού διαγράφουν μαθήματα που έχουν ήδη δηλώσει.

   

  Σημ. Για διευκρινίσεις στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.