Ανακοίνωση για τροποποιητικές δηλώσεις μαθημάτων άνω του 9ου εξαμήνου

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Μαΐου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΑΝΩ ΤΟΥ 8 ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

Γνωστοποιείται στους φοιτητές που βρίσκονται στο 9 ο ή μεγαλύτερο τυπικό εξάμηνο, ότι θα πραγματοποιηθούν τροποποιητικές δηλώσεις για το ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ https://unistudent.uop.gr , που θα διαρκέσουν από 31/5/2024 έως 12/6/2024.
Οι φοιτητές τόσο του Προγράμματος Σπουδών ΤΕΙ όσο και του Πανεπιστημιακού Προγράμματος Σπουδών, μπορούν να δηλώσουν κάποιο μάθημα εφόσον το έχουν δηλώσει ξανά σε προηγούμενα εξάμηνα. Ειδικά για τη δήλωση εργαστηρίων θα πρέπει να το/τα έχουν παρακολουθήσει (έχοντας συμπληρώσει το όριο των απαιτούμενων παρουσιών) και να έχουν επίσης εξεταστεί ανεπιτυχώς σε προηγούμενα εξάμηνα.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην δήλωση μαθημάτων αφού για να εξεταστούν σε αυτά οι φοιτητές θα πρέπει να τα έχουν καταχωρήσει στις δηλώσεις τους. Συνιστάται λοιπόν στους φοιτητές να ελέγχουν την ορθότητά της δήλωσής τους μετά την υποβολή της, ώστε να προβαίνουν στις διορθώσεις έγκαιρα.

Από τη Γραμματεία